Contracten

Contracten

Het zakenleven hangt van contracten aan elkaar. Natuurlijk gaat het ook om vertrouwen en om vaste relaties. Maar zonder contract is er doorgaans weinig om op terug te vallen. Wieringa Advocaten heeft als één van de oudste kantoren van Amsterdam jarenlange ervaring met het opstellen van contracten op alle juridische terreinen. Als advocaat contractenrecht zijn wij u graag van dienst bij het opstellen en beoordelen van contracten. We kunnen u adviseren over de inhoud, in te bouwen zekerheden en te vermijden valkuilen. Ook kunnen wij u bijstaan indien uw wederpartij een contract niet (juist) nakomt of wanneer u een contract wenst te beëindigen. Omdat wij ook procederen, weten we uit ervaring wat in de praktijk echt nodig is in een contract. Daarnaast is scherp juridisch formuleren uiteraard onze hobby.

Key contacts

Opstellen van overeenkomsten

Wieringa Advocaten is continu betrokken bij het opstellen van verschillende overeenkomsten zoals aandeelhouders-, arbeids-, distributie-, en koopovereenkomsten. Het zorgvuldig opstellen van deze contracten kan problemen voorkomen.

Algemene voorwaarden

Naast de bovengenoemde contracten zijn ook algemene voorwaarden niet weg te denken uit het zakenleven. Vrijwel ieder bedrijf hanteert ze. Op het eerste gezicht lijken algemene voorwaarden wellicht te bestaan uit standaardbepalingen. Toch is het aan te bevelen om deze zoveel mogelijk af te stemmen op uw situatie. Door het hanteren van geschikte algemene voorwaarden kunt u voordeel behalen. Wieringa Advocaten beschikt over uitgebreide kennis op dit gebied.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Contracten

Key contact(s)

Recente blogs over Contracten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief