Financiering en zekerheden

Financiering en zekerheden

Partijen die geld beschikbaar stellen aan een onderneming maken vooraf een afweging. Wat is het verwachte rendement? En hoe groot is het risico dat het geld niet meer terugkomt? Hoe houd ik controle over mijn investering? Die afwegingen leiden tot een scala van financieringsvormen en zekerheidsinstrumenten. Wieringa Advocaten adviseert ondernemers, aandeelhouders en financiers over de beste financieringsvorm. Wij stellen contracten op, helpen bij het maken van zekerheidsstukken, zoals pand- en hypotheekakten, en bespreken mogelijkheden als achterstelling, conversie, borgtocht en hoofdelijke aansprakelijkheid.

Key contacts

In de praktijk

Als de gefinancierde onderneming in zwaar weer komt, adviseren wij over uitwinning van de zekerheden en gaan wij zo nodig tot executie over. Wieringa advocaten heeft tevens ruime ervaring in het adviseren, begeleiden en procederen over incasso, beslag en executie.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Financiering en zekerheden

Key contact(s)

Recente blogs over Financiering en zekerheden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief