Bouw & Vastgoed

Bouw & Vastgoed

In de sector bouw en vastgoed spelen veelvuldig bestuursrechtelijke en civiele kwesties. Wieringa Advocaten staat in deze sector gemeenten, projectontwikkelaars, (bouw)bedrijven en particulieren bij in alle fasen van de ontwikkeling, bouw en het beheer van vastgoed.

Van alle markten thuis

Voor de bouw- en vastgoedsector wordt kennis gevraagd van veel specialistische rechtsgebieden, zoals het huurrecht, omgevingsrecht, bouwrecht, VvE-recht, onteigening en erfpacht. De rol van de advocaten van Wieringa is op deze terreinen zeker niet beperkt tot het bijstaan van partijen in geschillen; wij adviseren partijen in het gehele traject met als doel het (bouw)project zo soepel mogelijk te laten verlopen en geschillen te voorkomen.

Omdat Wieringa Advocaten zowel overheden bij staat als ondernemingen zoals projectontwikkelaars en bouwbedrijven, weet zij hoe alle betrokken partijen in de bouw en vastgoedwereld vraagstukken benaderen. Daardoor kan bij de advisering ingespeeld worden op de verwachtingen van de andere partijen en kan in procedures de beste strategie worden gekozen.

Actief in de branche

Minimaal een keer per jaar wordt een seminar georganiseerd dat is afgestemd op de branche. Daarnaast worden regelmatig presentaties gegeven aan cliënten over actuele onderwerpen. De advocaten van Wieringa houden actief bij wat er speelt in de branche en houden u op de hoogte.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief