Investeringen en overnames

Investeringen en overnames

Ons team ondersteunt bij alle soorten nationale en internationale deals. We adviseren private equity en venture capital investeerders, familiebedrijven, founders, start- en scale-ups, managers, corporates, investeerders en fondsen. We treden zowel op voor investeerders als voor de onderneming. Daarmee hebben we kennis van en ervaring met alle kanten van de onderhandelingstafel.

Key contact

Onze advocaten zijn sterke onderhandelaars en weten wat belangrijk is om een transactie succesvol af te ronden. Binnen kantoor is alle expertise aanwezig die nodig kan zijn om een transactie voor te bereiden en af te ronden. Verschillende advocaten hebben sectorspecifieke kennis van bijvoorbeeld zorg, vastgoed en tech.

Wieringa Advocaten is onderdeel van verschillende internationale netwerken. Vanuit die netwerken werken we regelmatig in breder verband aan grensoverschrijdende transacties.

Ons team kan ondersteunen bij:

  • Koop en verkoop van ondernemingen (aandelen of activa) en alle bijkomende werkzaamheden.
  • Het hele traject van investeringsrondes (vanaf oprichting, investeringen en exit).
  • Investeringen, management buy outs en joint ventures.
  • Herstructureringen.
Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Investeringen en overnames

Key contact(s)

Recente blogs over Investeringen en overnames

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief