Mediarecht

Mediarecht

Ons kantoor heeft van oudsher veel cliënten in de mediawereld. Wij staan o.a. omroepen, (televisie-)producenten, uitgevers, persbureaus en internetbedrijven bij. Ook adviseren we bedrijven, instellingen en particulieren over publicaties waar zij last van hebben.

Key contacts

Nieuw en oud

Het maakt niet uit of het om nieuwe of oude media gaat. Het overgrote deel van onze cliënten is op beide terreinen actief. We adviseren hen regelmatig over de rechtmatigheid van publicaties, over ondervonden blokkades in toetreding tot een markt, over aansprakelijkheid. En procederen uiteraard, als dat nodig is.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Mediarecht

Key contact(s)

Recente blogs over Mediarecht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief