Incasso, beslag en executie

Incasso, beslag en executie

Debiteuren die niet betalen vormen een bron van ergernis. Wieringa Advocaten int vorderingen op zulke debiteuren. Wij doen verhaalsonderzoek en leggen in overleg met deurwaarders beslag. Zo kunnen vermogensbestanddelen worden veiliggesteld, bankrekeningen bevroren en voorkomen we dat roerende en onroerende zaken aan verhaal van de schuldeiser worden onttrokken. Als het vonnis van de rechter de debiteur niet tot betaling aanzet, gaan wij in overleg met deurwaarders tot executie over. Mocht er geen vermogen meer te vinden zijn, dan vragen wij het faillissement van de debiteur aan en/of doen wij onderzoek naar de mogelijkheden om een bestuurder van een rechtspersoon persoonlijk aan te spreken. Omgekeerd: als u vindt dat er ten onrechte beslag is gelegd op uw vermogensbestanddelen of een beslaglegger ten onrechte dreigt uw eigendommen te veilen, staat Wieringa Advocaten u uiteraard ook graag bij.

Key contacts

Het team

Ons team van advocaten heeft ruime ervaring in zowel het beoordelen van incassorisico’s, in gebreke stellen van wanbetalers, procederen over beslag, adviseren over verhaal (ook in het buitenland), het voeren van onderhandelingen als het bijstaan in procedures. Of het nu gaat om een eenmalig advies of het begeleiden van een executiegeschil, om ondersteuning op de achtergrond of het overnemen van een zaak: samen bepalen we de koers voor het beste resultaat.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Incasso, beslag en executie

Key contact(s)

Recente blogs over Incasso, beslag en executie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief