Huurrecht

Huurrecht

Wij kennen in Nederland vergaande huurbescherming voor de huur van woonruimte en bedrijfsruimte. Dat vergt zorgvuldig optreden van de verhuurder en van de huurder, zowel bij het aangaan als bij het beëindigen van een huurovereenkomst. Wij treden op voor zowel commerciële partijen, als non-profitorganisaties en adviseren en procederen over alle facetten van het huurrecht. Onze huurrechtspecialisten beschikken ten aanzien van kantoorruimte, winkelruimte, woonruimte alsook alle overige vormen van huur over een ruime ervaring en deskundigheid.

Key contact

Adviseren

Indien een partij een huurrelatie wil aan gaan, is het van belang de afspraken zo goed mogelijk vast te leggen. Dit om eventuele geschillen in de toekomst te voorkomen. Ook indien een voornemen bestaat tot een vastgoedtransactie, is het voor de koper raadzaam om de mogelijkheden tot verhuur in kaart te brengen, dan wel eventuele over te nemen huurovereenkomsten te screenen op mogelijkheden én risico’s. Onze huurrechtadvocaten hebben de kennis in huis om partijen daarin bij te staan.

Procederen

Bent u al verwikkeld in een juridische procedure, bijvoorbeeld een ontruimingsprocedure, een huurprijsaanpassingsprocedure, of een procedure in het kader van gebreken aan het gehuurde? Onze huurrechtadvocaten hebben ook een zeer ruime ervaring op het gebied van het (huur)procesrecht, en kunnen partijen in dat kader eveneens bijstaan.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Huurrecht

Key contact(s)

Recente blogs over Huurrecht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief