ICT en internetrecht

ICT en internetrecht

Hoewel de wetgeving op het gebied van informatie- en communicatietechnologie altijd wat achterloopt bij de stand van de techniek, volgen de ontwikkelingen in dit vakgebied elkaar - zeker naar juridische maatstaven - in hoog tempo op. Onze advocaten zijn altijd op de hoogte van de laatste (juridische) ontwikkelingen.

Key contact

Kennis van verschillende disciplines

Het ict-recht is eigenlijk geen rechtsgebied, maar een combinatie van verschillende disciplines. Kennis van onder andere intellectuele eigendom, privacy, contracten en internetrecht komen hierin samen. Onze ict-advocaten zijn goed bekend met deze disciplines, en schakelen waar nodig andere advocaten van ons kantoor in. En gaat het ons op technisch vlak boven de pet, dan kunnen we terugvallen op goede contacten met (gerechtelijk) deskundigen.

We zijn er voor aanbieders én gebruikers

Dankzij een brede klantenkring kennen wij beide kanten van de onderhandelingstafel. We werken voor aanbieders, zoals onlinemediabureaus, softwareontwikkelaars en telecombedrijven, maar ook voor gebruikers, waaronder zakelijke dienstverleners, overheden en grote zorginstellingen. Zo weten we waar de belangen van de ander liggen, en komen we snel tot het beste resultaat – aan welke kant we ook staan.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten ICT en internetrecht

Key contact(s)

Recente blogs over ICT en internetrecht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief