Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

Contracten

Het zakenleven hangt van contracten aan elkaar. Natuurlijk gaat het ook om vertrouwen en om vaste relaties. Maar zonder contract is er doorgaans weinig om op terug te vallen. Wieringa Advocaten heeft als één van de oudste kantoren van Amsterdam jarenlange ervaring met het opstellen van contracten op alle juridische terreinen.

Als advocaat contractenrecht zijn wij u graag van dienst bij het opstellen en beoordelen van contracten. We kunnen u adviseren over de inhoud, in te bouwen zekerheden en te vermijden valkuilen. Ook kunnen wij u bijstaan indien uw wederpartij een contract niet (juist) nakomt of wanneer u een contract wenst te beëindigen. Omdat wij ook procederen, weten we uit ervaring wat in de praktijk echt nodig is in een contract. Daarnaast is scherp juridisch formuleren uiteraard onze hobby.

Opstellen van overeenkomsten

Wieringa Advocaten is continu betrokken bij het opstellen van verschillende overeenkomsten zoals aandeelhouders-, arbeids-, distributie-, en koopovereenkomsten. Het zorgvuldig opstellen van deze contracten kan problemen voorkomen.

Algemene voorwaarden
Naast de bovengenoemde contracten zijn ook algemene voorwaarden niet weg te denken uit het zakenleven. Vrijwel ieder bedrijf hanteert algemene voorwaarden. Op het eerste gezicht lijken algemene voorwaarden te bestaan uit standaardbepalingen. Toch is het aan te bevelen om algemene voorwaarden zoveel mogelijk af te stemmen op uw situatie. Door het hanteren van geschikte algemene voorwaarden kunt u voordeel behalen. Wieringa Advocaten beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van het opstellen van algemene voorwaarden.

Gerelateerde blogs

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten