Vastgoed

Vastgoed

Onze civiele vastgoedpraktijk behandelt alle zaken die met verwerving, ontwikkeling, beheer en exploitatie van (commercieel) vastgoed samenhangen. Wij treden op voor commerciële partijen, zoals aannemers, investeerders, beleggers, projectontwikkelaars en architecten, voor non-profitorganisaties en overheidsinstanties en voor verbanden van individuen, zoals Verenigingen van Eigenaren of bewonersverenigingen. De civiele vastgoedpraktijk raakt aan een grote verscheidenheid aan rechtsgebieden. Ons team van vastgoedadvocaten beschikt over een uitgebreide kennis van deze verschillende rechtsgebieden.

Key contacts

Onze diensten

Bouwrecht

Onze advocaten hebben de expertise in huis om partijen gedurende het gehele bouwproject te ondersteunen en te adviseren. Een goede vastlegging van gemaakte afspraken is daarbij bijvoorbeeld van essentieel belang om latere juridische geschillen te voorkomen. Mocht u reeds in een juridisch geschil zijn verwikkeld, dan hebben onze advocaten ook de kennis en ervaring op het gebied van het procesrecht om u daarin bij te staan.

Huurrecht

Binnen onze vastgoedpraktijk beschikken wij tevens over specialisten op het gebied van het huurrecht. Zowel ten aanzien van kantoorruimte, winkelruimte, woonruimte alsook alle overige vormen van huur is een grote deskundigheid bij onze huurrechtadvocaten aanwezig.

Zakelijke rechten

Daarnaast zijn onze advocaten ervaren op het gebied van zakelijke rechten. Eigendom, mandeligheid, erfdienstbaarheden, erfpacht, opstal of koop en verkoop; wij hebben de kennis in huis. Ook beschikken wij over een grote ervaring op het gebied van het vve-/appartementsrecht.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Vastgoed

Key contact(s)

Recente blogs over Vastgoed

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief