Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Als ondernemer heeft u te maken met het ondernemingsrecht. Bijvoorbeeld op het gebied van contracten, agentuur en distributie, joint ventures, geschillen tussen aandeelhouders of bestuurders, intentieverklaringen, fusies en overnames. Maar ook incasso's en algemene voorwaarden. Wij beperken ons niet tot de juridische analyse. Wij onderhandelen en indien nodig procederen wij. In feite begeleiden wij ondernemers en ondernemingen van oprichting, groei, koop en verkoop, tot en met de beëindiging van het bedrijf. Ons team ondersteunt omvangrijke transacties in alle bedrijfssectoren. Wij adviseren over alle soorten nationale en internationale deals. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Key contacts

Onze diensten

Onze diensten omvatten:
– opstellen van overeenkomsten en contracten;
– fusies en overnames en financiering;
– oplossen van geschillen;
– oprichten en beëindigen van ondernemingen.

Ons kantoor is in Amsterdam gevestigd, maar wij werken nauw samen met uitstekende advocatenkantoren over de hele wereld. Zo zorgen wij ervoor dat iedere grensoverschrijdende kwestie op de beste manier wordt aangepakt.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Ondernemingsrecht

Key contact(s)

Recente blogs over Ondernemingsrecht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief