Opstellen overeenkomsten

Opstellen overeenkomsten

Het zakenleven hangt van overeenkomstenaan elkaar. Natuurlijk gaat het ook om vertrouwen en om vaste relaties. Maar zonder contract is er doorgaans weinig om op terug te vallen. Zeker wanneer de belangen bij een onderneming groot zijn. Wieringa Advocaten heeft als één van de oudste kantoren van Amsterdam jarenlange ervaring met het opstellen van overeenkomsten op alle juridische terreinen.

Key contact

Enkele vaak voorkomende overeenkomsten in het ondernemingsrecht

 Managementovereenkomst

 Algemene voorwaarden opstellen

 Aandeelhoudersovereenkomst opstellen

 Intentieverklaring opstellen

Wij helpen u graag bij het opstellen van uw overeenkomst

Als advocaat ondernemingsrecht zijn wij u graag van dienst bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. We kunnen u adviseren over de inhoud, in te bouwen zekerheden en te vermijden valkuilen. Ook kunnen wij u bijstaan indien uw wederpartij een overeenkomst niet (juist) nakomt of wanneer u een contract wenst te beëindigen. Omdat wij ook procederen, weten we uit ervaring wat in de praktijk echt nodig is in een overeenkomst.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief