Oprichten / starten

Oprichten / starten

Ondernemingen kunnen op tal van manieren juridisch worden vormgegeven. De meest voorkomende vormen zijn de eenmanszaak en de besloten vennootschap (B.V.). Maar ook naamloze vennootschappen (N.V.), vennootschappen onder firma (v.o.f.), commanditaire vennootschappen (c.v.), maatschappen, stichtingen en verenigingen vragen alle een eigen aanpak. Wij adviseren over de beste ondernemingsvorm. Wij helpen bij de oprichting van de vennootschap en het opstellen van een vennootschapscontract. Ook begeleiden wij bij het opstellen van statuten en aandeelhoudersovereenkomsten en het maken van andere belangrijke afspraken.

Key contact

Denk aan de volgende zaken als u een bedrijf gaat oprichten

 Een holding B.V. oprichten

 Mogelijkheden en valkuilen in het ondernemingsrecht

Neem contact op – wij helpen u graag

Mocht u zich zien geconfronteerd met vragen aangaande de oprichting van een B.V. en een holding B.V., neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Niet alleen hebben wij ruime ervaring met het oprichting van eenvoudige ondernemingen – ook begeleiden wij bedrijven bij grote herstructureringen en faillissementen. Wij adviseren u graag.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief