Geschillen

Geschillen

Vrijwel al onze advocaten houden zich ook bezig met de procespraktijk. Zij kunnen u dus niet alleen adviseren, maar ook in rechte bijstaan. Op alle rechtsgebieden waarin wij actief zijn hebben wij erkende specialisten met jarenlange proceservaring. De geschillen waarin onze advocaten optreden zijn uiteraard uiteenlopend van aard en houden verband met onze specialismen. Zo procederen wij in commerciële geschillen over (de nakoming of beëindiging van) contracten, transacties, aansprakelijkheid van bestuurders, ondernemingsrechtelijke geschillen tussen bestuurders en aandeelhouders of aandeelhouders onderling. Hoe dan ook wordt u bijgestaan door een gespecialiseerde advocaat.

Key contact

Dit zijn veelvoorkomende geschillen

 Geschil tussen aandeelhouders

 Geschil tussen bestuurders

 Aandeelhouder vs. bestuurder

 Procederen bij de Ondernemingskamer

Wij staan u graag bij

Onze cliënten weten waar ze aan toe zijn. Voorafgaand aan het in behandeling nemen van een (potentieel) geschil wordt een overzichtelijke juridische analyse gemaakt op grond van de door de cliënt gepresenteerde feiten en omstandigheden. In de analyse worden alle specifieke mogelijkheden van het geschil belicht. Kan een rechtsgang nog worden voorkomen? Soms verdient dat de voorkeur. Zo niet, dan hebben we de zaak vóór deze bij de rechter komt “procesrijp” gemaakt om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bereiken.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief