Ons adres en uw route

Ons adres en uw route

Wieringa Advocaten is gehuisvest op IJdok, letterlijk in het IJ en vlak bij het Centraal Station (ca. tien minuten lopen). Op hetzelfde kunstmatige eiland bevindt zich ook het Paleis van Justitie waar het gerechtshof Amsterdam zitting houdt. Ons bezoekadres is IJdok 17, postcode 1013 MM.

Komt u met de auto?

U bereikt IJdok vanaf de Westerdoksdijk [s 100]. De straat heeft een eigen afslag met verkeerslicht (rechtsaf als u van het Centraal Station af rijdt en linksaf als u richting Centraal Station rijdt). Na ongeveer 30 meter kunt u links aanhoudend tussen de gebouwen door omlaag richting parkeergarage.

Volg in de garage de blauwe bordjes aan het plafond naar niveau -2 en vervolgens naar “ingang kantoren”. Negeer de grote glazen deuren met de witte A of B. U komt dan achterin op niveau -2 uit en ziet daar in zwarte letters op een witte achtergrond “Ingang Kantoren”. Daar vindt u een deur en communicatiemogelijkheid met onze receptie. De lift brengt u vervolgens naar niveau 0, waar de portier u verder kan helpen naar de vierde etage.

Zie ook de (in- en uitzoombare) kaart hieronder.

Komt u per taxi, fiets of te voet?

Komt u via de grote toegangsweg voor autoverkeer vanaf de Westerdoksdijk [s 100], dan vindt u ons kantoor in het eerste gebouw links op het eiland. In datzelfde gebouw bevindt zich beneden ook het kantoor van de (water)politie: de ingang naar ons kantoor is één deur verder. Die deur zit rechts van de ingang van de politie, en iets om de hoek waardoor hij vanaf de straat wat lastiger is te zien.

Komt u uit de richting CS via de fietsers- en voetgangers- brug (de Vluchthavenbrug) het eiland op bij het nieuwe Paleis van Justitie, dan loopt u onder het Paleis door links de straat in. U vindt u ons kantoor aan het einde van de straat in het laatste gebouw rechts.


Zie ook de (in- en uitzoombare) kaart hieronder.

  • Postadres:
  • Postbus 10100
  • 1001 EC Amsterdam
  • Bezoekadres:
  • IJdok 17
  • 1013 MM Amsterdam

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief