Media & ICT

Media & ICT

Een branche die voortdurend in beweging is. Ontwikkelingen in de informatie- en communicatietechnologie volgen elkaar in een razend tempo op, en leiden tot noodzakelijke veranderingen bij de meer klassieke media. Onze advocaten bewegen mee, houden de regelgeving en jurisprudentie bij en becommentariëren die in blogs, nieuwsbrieven en seminars.

Voor wie we werken

In onze directe contacten met cliënten zoeken we creatieve en effectieve oplossingen voor de vragen die de ontwikkelingen in de sector losmaken. Die cliënten bevinden zich in het hele spectrum van de branche. Uitgevers, softwareontwikkelaars, omroepen, nieuwsleveranciers, online platforms, auteurs, televisieproducenten, webwinkels, (online)marketingbureaus en telecombedrijven: zij rekenen op ons, wij denken met hen mee.

Wat wij voor u doen

Wij maken uw productiecontracten, behandelen auteursrechtinbreuken of geschillen rond de (on)rechtmatigheid van publicaties, adviseren over de juridische aspecten van merchandising, exploitatie en licenties. Maar we beperken ons niet tot branchespecifieke kwesties. We helpen nieuwe ondernemingen de juiste ondernemingsvorm te kiezen, stellen algemene voorwaarden op, adviseren over het personeelsbeleid en begeleiden de overname van een branchegenoot.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief