Bestuurdersaansprakelijkheid

Bestuurdersaansprakelijkheid

Besturen betekent met enige regelmaat risico's nemen. Maar waar ligt de grens tussen ondernemen en roekeloos risico's nemen, waarvoor u als bestuurder aansprakelijk kunt worden gesteld? Onze advocaten adviseren u graag.

Key contacts

Verantwoordelijk

Het pad van een bestuurder is bezaaid met aansprakelijkheden. Het gebeurt vaak dat het bestuur van een vennootschap door crediteuren, aandeelhouders, een curator, of de vennootschap zelf verantwoordelijk wordt gehouden voor het gevoerde beleid (of juist het gebrek daaraan). In sommige gevallen is dat terecht, maar soms ook niet. Regelmatig wordt een bestuurder of het gehele bestuur aansprakelijk gesteld met als enige doel het zetten van druk. Het is belangrijk daar adequaat op te reageren.

Ons team

Onze advocaten hebben ruime ervaring met, en up-to-date juridische kennis van bestuurdersaansprakelijkheid. Zij staan ondernemingen, haar bestuurders en commissarissen bij op de momenten dat het er om gaat: als er moeilijke beslissingen moeten worden genomen, financiële moeilijkheden dreigen, of als die er al zijn.

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Bestuurdersaansprakelijkheid

Key contact(s)

Recente blogs over Bestuurdersaansprakelijkheid

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief