Kantoor

Kantoor

Wieringa Advocaten is een van oudsher gerenommeerd kantoor in Amsterdam. Altijd op eigen kracht gegroeid, staan wij al bijna 70 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel. Voor dienstverlening over de grenzen werken we binnen onze netwerken nauw samen met advocatenkantoren in Europa en de rest van de wereld. Kwaliteit, snelheid en maatwerk zijn typerend voor onze werkwijze.

Ons profiel

Wieringa is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Internationaal georiënteerd, maar met een stevige fundering in de Nederlandse bodem. Ons kantoor kenmerkt zich door de korte lijnen. Bij Wieringa weet u altijd wie er voor u werkt en zijn de advocaten makkelijk en direct benaderbaar. Onze omvang brengt mee dat we u persoonlijk kennen, maar toch met voldoende mensen zijn om snel veel werk te kunnen verzetten en vrijwel alle juridische specialismen te kunnen inzetten.

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. Ivoren torens zijn mooi en het recht is onze grote liefde, maar wij vertellen u bij voorkeur toch concreet waar het om gaat. En denken met u mee richting praktische oplossingen. Op die manier werken we met veel van onze cliënten al jarenlang samen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of e-mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief