Bedrijven in moeilijkheden

Bedrijven in moeilijkheden

De advocaten uit onze insolventiepraktijk zijn dagelijks betrokken bij alle facetten van een faillissement en de periode die daaraan voorafgaat. De advocaten hebben ruime ervaring in het begeleiden van alle partijen die betrokken zijn bij een faillissement. Een aantal van onze advocaten is gespecialiseerd in advisering van bedrijven die in financiële moeilijkheden verkeren. Hoe? Het liefst door oplossingen aan te dragen voor het te laat is. Regelmatig begeleiden wij ondernemingen bij een herstructurering, zodat een faillissement kan worden voorkomen.

Key contacts

In de praktijk

Maar soms is het nodig kritisch en realistisch te zijn; niet elke onderneming is te redden. Ook dan zijn wij eerlijk tegen u, en staan onze advocaten voor u klaar. Zij zijn dagelijks betrokken bij een groot aantal faillissementen, en kunnen vanuit die expertise adviseren hoe een bedrijf zo gunstig mogelijk in een faillissementssituatie belandt. Ook het uitonderhandelen en regisseren van doorstarten vanuit faillissementen is bij ons in ervaren en vindingrijke handen, evenals assistentie bij koop van bedrijven of van activa uit faillissementen.

Een aantal van onze advocaten wordt door de Rechtbank Amsterdam regelmatig benoemd tot curator in faillissementen of bewindvoerder in surseance. Die ervaring nemen we mee als wij u adviseren.

Klik hier voor de faillissementsverslagen van o.m. Wieringa Advocaten

Doelgericht

Bij Wieringa Advocaten voorzien wij u snel en doelgericht van juridisch advies.

Ruim 70 jaar ervaring

Wieringa Advocaten is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Dat geeft ons een voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Benaderbaar

Door onze cliënten worden wij met name gewaardeerd omdat wij benaderbaar zijn. De lijnen zijn kort en wij helpen u graag met uw (juridische) problemen.

Full-service

Wieringa Advocaten is een full-service kantoor, waardoor wij u in alle aspecten binnen uw bedrijf kunnen adviseren.

Ontwikkelingen

Bij Wieringa Advocaten volgen onze advocaten de laatste ontwikkelingen en publiceren wij regelmatig over alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met onze advocaten Bedrijven in moeilijkheden

Key contact(s)

Recente blogs over Bedrijven in moeilijkheden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief