Werken bij Wieringa

Werken bij Wieringa

Bij Wieringa Advocaten werken we met een grote persoonlijke inzet, die gepaard gaat met een vriendschappelijke teamgeest. Allemaal zijn we op kwalitatief hoog niveau met ons vak en voor de cliënt bezig. Daarom tref je bij ons geen onderlinge competitie, maar een open, ontspannen werksfeer waarin iedereen vanuit zijn specifieke kennis en vaardigheden bijdraagt aan het beste resultaat. Wij streven er daarbij naar de inzet voor het werk niet ten koste te laten gaan van het leven buiten kantoor.

De advocaten van Wieringa werken vanuit vier praktijkgroepen: Ondernemingsrecht; Vastgoed, Bouw- en bestuursrecht; Insolventierecht en Arbeidsrecht. Stagiaires en medewerkers zijn vaak gelijktijdig actief in twee praktijkgroepen en werken dus met veel verschillende collega’s samen. Vanuit de vier praktijkgroepen worden zo’n 28 rechtsgebieden bestreken.

Regelmatig is op ons kantoor plaats voor student-stagiaires en advocaat-stagiaires of advocaat-medewerkers met een goed ontwikkeld juridisch inzicht, gecombineerd met een zakelijke aanleg, communicatieve vaardigheden en, zo mogelijk, een goede talenkennis.

Lees meer over:

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief