icon

De wereld vergaat!!

Volgens enkele kenners van de Maya cultuur vergaat vandaag de wereld. De “lange” kalender van de Maya’s loopt af. Daarnaast zal de god Bolon Yokte’ K’uh neerdalen te midden van vulkaanuitbarstingen en andere ellende.
Zeggen ze. Ik heb nog niks gezien, maar het hoogtepunt zou ook pas rond negen uur vanavond moeten liggen. Daar wil ik niet op wachten, want de nieuwsbrief moet zo uit.

Wie vandaag nog op de Herengracht naar ons op zoek was zou echter de indruk hebben kunnen krijgen dat wij massaal in de voorspelling geloven. De drie grachtenpanden waar Wieringa Advocaten meer dan 55 jaar gevestigd was staan er onttakeld bij. Bureaus, stoelen en stapels, stapels dozen met dossiers worden naar buiten gedragen.
Als onze founding fathers Hans Wieringa, Paul Stoffels en Jaap Oranje dit nog hadden moeten meemaken zouden ze ongetwijfeld werkelijk gedacht hebben dat het einde der tijden was bereikt…

Maar nee, we zijn alleen maar aan het verhuizen. De wereld eindigt niet, alleen een tijdperk. In dat opzicht is het toch wel passend dat wij deze datum, 21 december 2012, hebben gekozen voor deze stap. Want al zal de afstand tussen oud en nieuw niet veel meer dan anderhalve kilometer zijn, het verschil tussen de grachtenpanden uit de Gouden Eeuw en het gloednieuwe IJdok complex met de dynamiek van IJ en CS is wezenlijk.

En als maandag gebleken is dat de wereld nog steeds draait, is dat voor ons toch een beetje een nieuwe wereld. We hebben er nu al een heleboel nieuwe energie van gekregen en hopen die in de komende tijd ook (weer) voor u te mogen gaan inzetten. Binnenkort gaan we u de binnenkant van onze nieuwe vestiging laten zien. Tot die tijd, voor wie het nog niet gezien had: hier de buitenkant en route-informatie.

(In de blogjes hieronder wat meer juridische informatie rond het thema verhuizen).

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De wereld vergaat!!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief