icon

20 jaar Wieringa weblog!

Vandaag precies 20 jaar geleden werd op onze website www.wieringa.nl onze eerste blog gepubliceerd. Die eerste blog (toen ook nog wel: blawg genoemd) werd opgesteld door Lex Bruinhof en ging – toevalligerwijs – over de reikwijdte van het intellectuele eigendom van sponsormerken tijdens UEFA Euro 2004 in Portugal.

In de twintig daaropvolgende jaren publiceerden wij in totaal meer dan 4.500 blogs. Op deze manier houden wij onze cliënten, overige belangstellenden én natuurlijk onszelf op een prettige manier op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen. Het twintigjarig bestaan van onze weblog is een mooie aanleiding om onze blogs in de toekomst voor nog meer mensen bereikbaar te maken. Daarom zijn vanaf heden onze blogs ook in het Engels beschikbaar! Toch weer blawgs dus.

Heeft u een vraag over een blog, neem dan vooral contact met ons op.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
20 jaar Wieringa weblog!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief