icon

De Serie Algemene voorwaarden

In het handelsverkeer wordt veelvuldig gebruik gemaakt van algemene voorwaarden. Dit kunnen bijvoorbeeld verkoopvoorwaarden of inkoopvoorwaarden zijn. En hoewel algemene voorwaarden ook wel “de kleine lettertjes” worden genoemd en vaak standaardbepalingen bevatten, zijn algemene voorwaarden van groot belang voor de juridische relatie tussen contractspartijen. Vanwege dit grote belang van algemene voorwaarden zullen wij er in de komende tijd een aparte serie aan wijden.

Achtereenvolgens zullen wij de volgende onderwerpen behandelen:

Hebt u vragen over het gebruik van algemene voorwaarden door uzelf of uw contractspartij, of wilt u algemene voorwaarden opstellen die zijn toegespitst op uw activiteiten? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring met het adviseren en procederen over algemene voorwaarden en zijn u vanzelfsprekend graag van dienst.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Serie Algemene voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief