icon

Toenemende vraag naar diensten advocatuur

“Advocatenkantoren kunnen in 2015 profiteren van de aantrekkende economie en private investeringen: de vraag naar hun diensten neemt dan met 1 tot 3% toe”, zo voorspelt de Rabobank. Volgens de Rabobank omvat de particuliere vraag circa 25% en die van bedrijven en overheid circa 75% van de totale vraag naar juridisch diensten.

De Rabobank schrijft: “De vraag vanuit het bedrijfsleven groeit al geruime tijd, maar is deels conjunctuurgevoelig. Economische groei of krimp bepaalt de vraag naar fusies en overnames dan wel faillissementen en herstructurering.”

Of het verstandig is bij economische groei minder aandacht te besteden aan vraagstukken gerelateerd aan faillissementen en herstructureringen, is maar zeer de vraag. Juist in goede tijden en een groeiende economie kunnen voorzorgsmaatregelen worden genomen voor mindere tijden en een zwakkere economie. Als mindere tijden reeds zijn aangebroken, is het vaak lastig nog (voorzorgs)maatregelen te nemen.

Wieringa Advocaten kan u bijstaan bij fusies en overnames, maar ook bij het (her)structureren van uw onderneming. Neem gerust contact met ons op – ook als er geen fusies of overnames gepland zijn.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Toenemende vraag naar diensten advocatuur

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief