icon

Wieringa Advocaten verhuist naar IJDock!

Wieringa Advocaten heeft een huurovereenkomst gesloten met ASR Vastgoed Ontwikkeling voor de 3e en 4e verdiepingsvloer van de kantoortoren op IJDock. Op dit nieuw ontwikkeld eilandje in het IJ, vlak bij het Centraal Station, wordt momenteel o.a. ook het nieuwe Paleis van Justitie gebouwd. Verhuizing zal vermoedelijk plaatsvinden aan het einde van dit jaar.

Wieringa heeft bewust gekozen voor IJDock. We waren op zoek naar nieuwe kantoorruimte, maar wilden toch nauw verbonden blijven met het centrum van Amsterdam. In IJDock vonden we in onze ogen de perfecte locatie: enerzijds dichtbij de binnenstad en het Centraal Station, en anderzijds met een uitstraling en allure, zo direct gelegen aan het IJ, die voor Amsterdam uniek mag worden genoemd.

IJDock is “het nieuwe anker aan het IJ”, zo'n 500 meter west van het Centraal Station. Een modern, kwalitatief hoogwaardig verblijfsgebied met grootstedelijke voorzieningen. De Rijksgebouwendienst is nauw betrokken bij de huisvesting van het Openbaar Ministerie, het Gerechtshof Amsterdam (Paleis van Justitie) en de Dienst Waterpolitie van het KLPD. Het eiland, ongeveer 180 x 60 meter groot, omvat in totaal zo'n 89.000 m2 BVO. Het kantoorgebouw op IJDock is van de hand van architect Mikel van Gelderen van Zeinstra van Gelderen Architecten, Amsterdam. Het gehele IJDock project zal in het eerste kwartaal van 2013 zijn opgeleverd.

Het volledige persbericht is te lezen via deze link.
Meer informatie over IJDock is te vinden op www.ijdock.nl.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wieringa Advocaten verhuist naar IJDock!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief