icon

Nieuwe website!

Vanaf vandaag zijn we live met de vorige week al aangekondigde nieuwe website. Het klikken op een bericht in de nieuwsbrief (die er ook iets anders uitziet) levert een bericht in een nieuwe omgeving op.

Wij nodigen u van harte uit die omgeving verder te verkennen. Dat kan via het drop down menu bovenaan iedere pagina. Daar navigeert u het snelst en het meest overzichtelijk door de hele website. Maar het kan natuurlijk ook door de links achter de iconen onderaan de pagina te volgen of de carrousels met advocaten en praktijkgebieden te bedienen. De pijltjes behoeven geen toelichting.

Ook deze website en het achterliggende CMS zijn weer gebouwd door Eric Vos van vthp webdesign, naar ontwerp van Denise Kuenen van Zoetzuur. Interieur- en IJdock fotografie zijn van Charles Poorter Photography. De fotodatabase is samengesteld door Françoise Vaal van Beeldtype.

Wij zijn blij met de nieuwe site! Bent u dat ook, of wilt u iets doorgeven dat (nog) niet helemaal werkt: wij horen het graag op webredactie@wieringa.nl.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwe website!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief