icon

Laatste nieuwsbrief in dit format

Beste lezers van de Wieringa nieuwsbrief. Dit is de laatste keer dat u onze nieuwsbrief in het vertrouwde format aantreft. Vanaf volgende week ziet deze er wat anders uit. Iets strakker en overzichtelijker. En met een aanduiding van het primaire rechtsgebied waar de betreffende blog betrekking op heeft.

Dat is echter slechts het begin. In de loop van de de komende week zal de gehele website van Wieringa Advocaten een ingrijpende verandering ondergaan. Niet qua inhoud, maar wel in de vormgeving. De oude site was toch al weer bijna vijf jaar oud, dus hoog tijd voor vernieuwing.

Het zal u opvallen dat de nieuwe site frisser is, overzichtelijker en vooral veel rijker aan beeld. En dan hebben we het nog niet over de dynamische homepage. Nog heel even geduld: de site komt in de loop van de komende week online.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Laatste nieuwsbrief in dit format

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief