icon

Geen bevoegdheid opleggen boete wegens woningonttrekking in Amsterdam

Er is hoop voor degenen die een boete wegens woningonttrekking of handelen in strijd met de huisvestingsvergunning opgelegd hebben gekregen in de periode 1 juli 2015 tot en met 31 december 2015. In de betreffende periode was van toepassing de “Regionale Huisvestingsverordening Stadsregio Amsterdam 2013 met ingang van 1 juli 2015”. Het ziet er naar uit dat in deze verordening niet, althans niet op een rechtsgeldige wijze, was voorzien in de bevoegdheid boetes op te leggen. Dit kan aanzienlijke gevolgen hebben voor boetes die in de betreffende periode zijn opgelegd.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geen bevoegdheid opleggen boete wegens woningonttrekking in Amsterdam

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief