icon

Seminar Ambtenarenrecht op 26 november 2015

Save the date! Onder de titel “Fraude en integriteit” organiseert Wieringa Advocaten op donderdagmiddag 26 november een Seminar Ambtenarenrecht op ons kantoor aan het IJ.

Wanneer u als overheidswerkgever wordt geconfronteerd met (een vermoeden van) fraude komen veel vragen op:
– wat is er gebeurd?
– wanneer schakel ik een recherchebureau in?
– mag ik de ambtenaar schorsen hangende een onderzoek?
– hoe bewijs ik de fraude?
– is het handelen reden voor ontslag?
– hoe krijg ik gestolen geld of goed terug?
Maar ook: hoe voorkom ik dit in de toekomst?
Op al deze vragen wordt tijdens het seminar ingegaan.

Een seminar voor overheidswerkgevers dus, waarbij we u zoveel mogelijk handvatten geven voor de praktijk en waarbij onze samenwerkingspartner Hoffmann Bedrijfsrecherche een presentatie zal geven over onderzoeksmethodes. Daarnaast is de middag bij uitstek een gelegenheid om elkaar, onze advocaten en Hoffmann Bedrijfsrecherche (opnieuw) te ontmoeten.

Binnenkort zullen we de uitnodigingen aan voornamelijk (adviseurs van) ambtelijke werkgevers versturen, maar u kunt vanzelfsprekend ook contact met ons opnemen en u aanmelden. Voor nu: noteer donderdagmiddag 26 november 2015 (aanvang rond 15.00 uur) alvast in uw agenda!


Fleur Costa Baiôa is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied column.

Seminar Ambtenarenrecht op 26 november 2015

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief