icon

WA feliciteert WA

Wij boffen toch maar. Amper vier maanden ingetrokken in ons nieuwe kantoor aan het IJ en meteen midden in de Koningsvaart ter ere van onze nieuwe koning. Dat hadden we niet mooier kunnen plannen.

Een mooie gelegenheid voor een oprechte felicitatie aan het koningspaar in de vorm van een spandoek dat Willem Alexander en Maxima niet kan zijn ontgaan.
 Het vroeg wat kunst- en vliegwerk maar enkele uren vóór de afvaart hing het toch op zijn plaats aan onze zijgevel:

Wieringa Advocaten feliciteert het koningspaar

De felicitatie betreft natuurlijk allereerst de nieuwe functie waarin wij koning en koningin veel succes wensen. Maar ook de keuze van het logo van de nieuwe koning is een felicitatie waard. Origineel, veelzijdig en… geheel anders dan dat van ons kantoor (pfew…) Ons WA kan dan ook van harte de koninklijke WA feliciteren.

KoningsvaartWA open middagDe koningsvaart was ook een prachtige gelegenheid voor de informele opening van ons kantoor: een open middag en avond voor familie en vrienden van al onze medewerkers. Op de eerste rang konden zij zwaaien (pardon: wuiven) naar het koningspaar dat afvoer vanaf Eye aan de overkant en recht voor onze burelen de draai maakte richting CS en het Java eiland. Dat kon naar keuze achter glas (die noorderwind was best venijnig), of vanaf ons dakterras waar oranjebitter, wijn en bier rijkelijk vloeiden. Wat ons betreft mag zo’n koningsvaart een jaarlijkse traditie worden. En anders is er natuurlijk nog altijd Sail…

In elk geval hebben we kunnen vaststellen dat ons kantoor niet alleen geschikt is om in te werken, maar ook om te genieten van wat de omgeving ons biedt. Bij een volgende gelegenheid gaan we u daar graag voor uitnodigen.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WA feliciteert WA

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief