icon

Verhuizing komt naderbij!

Het wordt nu zo langzamerhand echt aftellen. Nog 30 werkdagen en Wieringa Advocaten is niet langer gevestigd aan de Herengracht maar aan het gloednieuwe IJdok, iets ten westen van het Centraal Station.

Wie per e-mail met ons correspondeert ziet sinds 1 november een rode tekst onder onze mails staan, waarin het nieuwe fysieke en post-adres worden vermeld. Dat nieuwe postadres is overigens nu al te gebruiken. Postbus 10100, 1001 EC AMSTERDAM (het lijkt wel binair). De fysieke plek betrekken wij op 21 december a.s.

Wilt u een volledig beeld krijgen van onze nieuwe plek, zowel van buiten als op de kaart, en wilt u zelf doen uitrekenen hoe u daar komt (zonder ooit nog vast te staan op de gracht): klik hier.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verhuizing komt naderbij!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief