icon

Wieringa krijgt nieuwe website

Twee weken geleden kondigden wij u onze komende verhuizing naar
IJ-dock aan. Vandaag brengen we alweer een primeur die ons zelf betreft. Vanaf komend weekend zult u bij het aanklikken van het vertrouwde www.wieringa.nl een geheel nieuwe website aantreffen. Ook onze wekelijkse nieuwsbrief verschijnt vanaf volgende week in een nieuwe vormgeving.

De vormgeving van de nieuwe website is verzorgd door Denise Kuenen van het Amsterdamse bureau Zoetzuur. Zij maakte ook de mooie illustraties. Het bouwen van de site en de achterliggende CMS en databases was vanouds in de vertrouwde handen van Eric Vos van vt&hp webdesign uit Eemnes.

De nieuwe website biedt meer informatie over ons kantoor (met name de rechtsgebieden en branches waar wij ons op richten). Het weblog-archief is één-op-één overgeheveld. Met het oog op de inmiddels behoorlijke omvang daarvan zijn de zoekmogelijkheden bovendien uitgebreid.

Wij zijn blij met onze nieuwe site. Komt dat zien vanaf komend weekend!

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wieringa krijgt nieuwe website

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief