icon

6 oktober a.s.: seminar ambtenarenrecht

Onder de titel “reorganisatie en medezeggenschap in beeld” organiseert Wieringa Advocaten ook dit jaar een Seminar Ambtenarenrecht.

Eerdere bezoekers kennen het recept; aan de hand van algemene lijnen en actualiteiten proberen wij de deelnemers handvatten te geven voor hun dagelijkse praktijk. Daarbij stellen wij de bijdragen van onze gasten altijd zeer op prijs. Daarnaast is de middag bij uitstek een gelegenheid om elkaar en onze advocaten (opnieuw) te ontmoeten.

Over enkele weken zullen we de uitnodigingen aan voornamelijk (adviseurs van) ambtelijke werkgevers versturen, maar u kunt vanzelfsprekend ook contact met ons opnemen. Schroomt u daarbij niet om onderwerpen/vragen aan te dragen.

Voor nu: noteer donderdagmiddag 6 oktober 2011 (aanvang rond 15.00 uur) alvast in uw agenda en geniet van de aanstaande vakantieperiode.


Femke van Ooijen en Arco Siemons zijn niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied arbeidsrecht.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
6 oktober a.s.: seminar ambtenarenrecht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief