icon

EU opent juridisch internet portal

Vandaag is de nieuwe juridische portal van de Europese Unie geopend. Onder de politiek correcte naam “E-justice” (daar kan tenminste niet over worden gevochten tussen anglo- en francofonen!) biedt de website meer dan 12.000 pagina’s met juridische informatie. En die omvang wordt de komende jaren nog aanzienlijk uitgebreid.

De website kan worden geraadpleegd onder https://e-justice.europa.eu (geen www, dus én een beveiligde verbinding). Klik hier voor het persbericht van de Europese Unie.

Natuurlijk gaan wij zelf ook eens flink grasduinen in deze site. Het persbericht spreekt bijvoorbeeld over het raadplegen van kadasters en insolventie-registers in de EU landen. Als dat allemaal blijkt te werken zullen we u daar de komende weken nader over berichten.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
EU opent juridisch internet portal

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief