icon

Bits of Freedom is terug

Digitale privacy waakhond Bits of Freedom wordt weer actief. De organisatie verkeerde vanaf 2006 in een winterslaap door vertrek van de vaste medewerkers en een nijpend geldgebrek. De stichting Internet4all, verbonden aan internetprovider XS4all, zorgt voorlopig voor de financiële continuiteit.

De website ondergaat nog even een upgrade, maar vanaf eind deze maand wordt de tweewekelijkse nieuwsbrief weer verzonden.

Ik hoop dat BoF een oude traditie in ere herstelt: het jaarlijks uitreiken van de Big Brother Awards aan personen en instellingen die zich het afgelopen jaar in negatieve zin hebben onderscheiden op het vlak van de digitale privacy. U was in 2007 zelf de winnaar, weet u nog?

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bits of Freedom is terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief