icon

Seminar Conflictbeheersing in het Bouwproces

Na de successen van de eerdere seminars, organiseert de Praktijkgroep Vastgoed, Bouwrecht en Bestuursrecht van ons kantoor op donderdag 11 oktober a.s. een seminar over de conflictbeheersing tijdens het bouwproces. Dit onderwerp blijkt in de praktijk van groot belang, want als conflicten tijdens de bouw escaleren, dan leidt dat bijna altijd tot mindere kwaliteit en tot meer kosten. De bedoeling van het seminar is meer inzicht te geven in de soorten conflicten die kunnen ontstaan, en in de oorzaken daarvan, om vervolgens te bezien welke mogelijke oplossingen er zijn.

Het seminar vindt op 11 oktober plaats op ons kantoor aan de Herengracht 425-429 te Amsterdam. Het programma ziet er als volgt uit:
15.00 uur : Aankomst van de gasten, en ontvangst met koffie en thee
15.20 uur : Introductie
15.30 uur : Blok 1 – Soorten conflicten en oorzaken
16.10 uur: Pauze
16.30 uur : Blok 2 – Mogelijke oplossingen
17.15 uur : Afronding, en daarna borrel

U kunt zich voor het seminar opgeven per e-mail bij Ingrid Hobbelen of Karen Netscher op: secretaresserehbock@wieringa.nl. U ontvangt dan per kerende mail een inschrijfformulier met verdere informatie. Indien u dit wenst kunt u op dit formulier ook aangeven welke specifieke vragen u graag op het seminar behandeld wilt hebben.

Graag tot ziens op 11 oktober!


Charles Smit is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied vastgoed.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Seminar Conflictbeheersing in het Bouwproces

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief