icon

ontslagstelsel op de schop (?) II

De participatietop van afgelopen woensdag is volgens een juichend persbericht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegeneheideen groot succes gebleken. “De deelnemende partijen hebben afspraken gemaakt voor het aan werk helpen van jongeren, vrouwen, ouderen, allochtonen en gedeeltelijk arbeidsgeschikten”. Zonder iets af te willen doen aan het belang van de bij die afspraken in het leven geroepen stuurgroepen, tasksforces en fondsen valt op dat er géén afspraken zijn gemaakt over het onderwerp dat de meeste aandacht kreeg in de media: het ontslagrecht. Dat werkgevers en werknemers er onderling niet uitkomen zou kunnen betekenen dat de overheid zelf initiatieven zal ontwikkelen. Daarbij ligt het het meest voor de hand dat de vorige week “gepubliceerde” plannen vastere vorm krijgen.
We houden uiteraard een vinger aan de pols…

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ontslagstelsel op de schop (?) II

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief