icon

Nieuwe compagnon bij Wieringa Advocaten

Afgelopen maandag, 16 april, is mr. J.Ch. (Charles) Smit toegetreden tot de maatschap Wieringa Advocaten. Charles Smit (1948) studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en werd na zijn afstuderen in 1975 advocaat bij het toenmalige kantoor van Van Vliet en Rozemond (thans Rozemond). In 1979 trad hij daar toe tot de maatschap.

Charles heeft veel ervaring op alle terreinen van het privaatrechtelijke bouwrecht, arbitrage en aanbestedingen. Enkele belangrijke projecten waarbij hij de laatste jaren als advocaat betrokken is geweest, zijn bijvoorbeeld de bouw van de Sophiaspoortunnel (een onderdeel van de Betuweroute), de perikelen rond de grasmat in de Amsterdam Arena, de verbreding van de A2, de ontwikkeling van het Appelaar-terrein te Haarlem en de bouw van het Gelredome. Van hem verschenen diverse publicaties op het gebied van het bouw- en aanbestedingsrecht.

De komst van Charles Smit betekent voor Wieringa een versterking en verbreding van de bestaande vastgoedpraktijk. Wij menen dat zijn toetreden een aanwinst is voor ons kantoor. Binnenkort kunt u ongetwijfeld zijn eerste bijdrage op ons weblog tegemoet zien.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwe compagnon bij Wieringa Advocaten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief