icon

Microsoft deel 5

Het lijkt een never-ending story: de discussie tussen Microsoft en Eurocommissaris Kroes. Microsoft moest nog altijd allerlei stukken overdragen aan Kroes, met daarin bepaalde technische informatie over Windows. In de laatste bijdrage werd beschreven dat Microsoft eind juli van dit jaar een deel van de documenten had ingeleverd, onder dreiging van een verdubbeling van de boete. Deze documenten waren nog niet voldoende: Kroes eiste dat Microsoft uiterlijk gisteren nog meer informatie verstrekte, onder het uitspreken van de memorabele woorden “ik heb niet het eeuwige leven”. Microsoft heeft op de valreep deze deadline gehaald, door 8.500 pagina's te bezorgen bij Kroes. De Commissie gaat nu bestuderen of het pakket compleet is. Zo niet, dan volgt Deel 6 uit de serie.


Maja Bolè is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied handel- en ondernemingsrecht.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Microsoft deel 5

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief