icon

Land Rush! Stake your claims!

Vanaf vandaag is het zover. Iedereen mag een .eu domein aanvragen! U hoeft niet meer over een merk of handelsnaam te beschikken en ook geen overheidsorganisatie te zijn. Vanaf heden is het strictly first come, first served. Vergelijkbaar dus met de “Land Rush” die in bepaalde Amerikaanse Territories wel werd uitgeschreven voor immigranten die onontwikkeld land wilden hebben.

Uiteraard is het wel zo dat een belangrijk deel van de domeinen al vergeven is aan die merkhouders en dergelijke. Maar dat zal met name niet gelden voor niet-onderscheidende aanduidingen. Die kunnen immers bezwaarlijk als merk worden geregistreerd. Zodoende maakt u vermoedelijk nog een redelijke kans met www.boekhouder.eu of www.gokken.eu. Zelf kregen wij onlangs www.arbeidsrecht.eu aangeboden voor het luttele bedrag van 5.000 euro. Daarvoor zou dan wel alles worden verzorgd.

Kortom: voor wie dat wil zijn er nog kansen genoeg om snel geld te verdienen door flink te registreren. De kost gaat echter wel voor de baat uit en het risico bestaat natuurlijk dat uiteindelijk niemand uw domein wil overnemen. Bovendien staat u bij het lezen van deze bijdrage al enigszins op achterstand: de Land Rush begon vanochtend om elf uur en bij de populaire domeinen is het vermoedelijk weer secondenwerk.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Land Rush! Stake your claims!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief