icon

Publicatie in Staatscourant – vervolg

Er lijkt nog geen einde te komen aan het gesteggel rond de publicatie van jaarrekeningen. In een eerdere bijdrage werd vermeld dat de staatsecretaris van Economische Zaken weliswaar een einde wilde maken aan de publicatie in de Staatscourant, maar dat zij nog op zoek was naar een goede vervanging. Bedoeling was om de publicaties electronisch uit te voeren, op de website van de een of andere instantie (zoals de Kamer van Koophandel). Onverwacht meldden zich nog diverse andere gegadigden. Dit leidde tot een dusdanige vertraging, dat het plan van de staatssecretaris om de jaarrekeningen 2004 in het nieuwe medium te publiceren, op de tocht kwam te staan. Nu is er een nieuwe kink in de kabel gekomen. De staatssecretaris wilde de Kamer van Koophandel aanwijzen om de publicatie te verzorgen, maar een van de andere gegadigden was het hier niet mee eens. Gevolg: een kort geding dat op 30 juni a.s. dient. In afwachting van de uitspraak van de rechter, moeten de jaarrekeningen nog gewoon in de Staatscourant gepubliceerd worden. Wordt vervolgd.


Maja Bolè is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied handel- en ondernemingsrecht.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Publicatie in Staatscourant – vervolg

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief