icon

Ontwerp-Richtlijn softwarepatenten nu echt van de baan

De juridische commissie van het Europese Parlement heeft gisteren in grote meerderheid geoordeeld dat er een nieuwe Richtlijn moet worden opgesteld voor de bescherming van softwarepatenten. De veel bekritiseerde ontwerp-richtlijn, die twee weken geleden nog geheel klaar lag om te worden aangenomen, is daarmee definitief van de baan.

Het Europese Parlement fluit met deze actie de Europese Commissie terug. Eerder toonde deze zich namelijk niet bereid belangrijke amendementen die door het Parlement waren aangedragen in de onwerp-richtlijn op te nemen.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontwerp-Richtlijn softwarepatenten nu echt van de baan

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief