icon

Toch ook strafrechtelijke reactie op DDoS aanval

Vorige week meldden wij in deze weblog dat er een civiele procedure zou komen tegen de hackers die in oktober vier dagen lang overheidssites hadden platgelegd door middel van een “Distributed Denial of Service” (DDoS) aanval. Thans is bekend geworden dat toch ook strafrechtelijk zal worden opgetreden. Twee verdachten zijn gisterenochtend van hun bed gelicht en gearresteerd. Zij worden vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris, zo meldt webwereld. Het weblog Geenstijl.nl meldde de arrestatie als eerste. Dit weblog werd zelf ook slachtoffer van een DDoS aanval, nadat het de identiteit van de vermoedelijke daders had achterhaald.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Toch ook strafrechtelijke reactie op DDoS aanval

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief