icon

Verbouwwijzer voorkomt problemen tussen aannemer en klant?

In een persbericht van woensdag jl. wijst het ministerie van VROM op de recentelijk ontwikkelde “verbouwwijzers”. Deze brochures, ontwikkeld in samenwerking met onder meer Vereniging Eigen Huis en Stichting BouwGarant, vormen een handreiking voor burgers met bouwplannen en aannemers die die plannen moeten uitvoeren.

Gewezen wordt onder meer op nut en noodzaak van het maken van duidelijke schriftelijke afspraken en de controle of voor de plannen een bouwvergunning is vereist. Voor beide elementen geldt overigens dat het raadzaam kan zijn advies in te winnen bij een terzake kundige jurist. De advocaten van onze praktijkgroep Vastgoed hebben op dit vlak ruime ervaring, ook in het geval waarin achteraf problemen ontstaan kunnen zij u bijstaan.


Femke van Ooijen is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied bestuursrecht.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verbouwwijzer voorkomt problemen tussen aannemer en klant?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief