icon

Amsterdam: vereenvoudiging woningbouwproces

Het is een veel gehoorde klacht; door de overdaad aan regels stagneert de woningbouw. Ook binnen de gemeente Amsterdam is men tot de conclusie gekomen dat er te weinig woningen worden opgeleverd door o.a. te stroperige procedures.
Onder de noemer “vereenvoudiging van het Amsterdamse bouwproces” zal het College van Burgemeester en Wethouders daarom een aantal maatregelen uitwerken, de nadruk ligt daarbij op het terugbrengen van het aantal regels en eisen die de gemeente stelt aan projectontwikkelaars. In 2006 moet de vereenvoudiging zijn doorgevoerd. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van de gemeente Amsterdam, onder het kopje Grondzaken


Femke van Ooijen is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied vastgoed.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amsterdam: vereenvoudiging woningbouwproces

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief