icon

Mooi niet dus, zo'n fiets met PC…

Ik uitte mijn sterke twijfels al in een eerdere bijdrage op deze BlAWg. Maar nu heeft ook het Ministerie van Financien zelf duidelijk uitgesproken dat het niets gaat worden met het alternatieve PC-Prive plan van een Groningse computerwinkel. Het plan hield in dat men bij aankoop van een fiets een complete PC cadeau zou krijgen. Aan de kosten zou men vervolgens in het kader van het nog niet afgeschafte “Fiets-van-de-zaak” plan de fiscus in belangrijke mate kunnen laten meebetalen.
Niet dus, aldus nu ook de fiscus. Men zou het natuurlijk nog aan de Belastingrechter kunnen voorleggen, maar dat is eigenlijk bij voorbaat kansloos…

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mooi niet dus, zo'n fiets met PC…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief