icon

Amsterdam: gemeente compenseert overlast Noord Zuidlijn

De gemeente heeft in een van haar publicaties bekend gemaakt dat bewoners van de Ferdinand Bolstraat met terugwerkende kracht een maandelijkse vergoeding ontvangen ter compensatie van de overlast. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat wordt hier gewerkt aan de bouw van het metrostation Ceintuurbaan. Met het aanbieden van deze vergoeding tracht de gemeente het ergste leed te verzachten. Mogelijk gaat de vergoeding ook gelden voor andere bouwplaatsen van de Noord Zuidlijn. De gemeenteraad zal hierover in oktober 2004 een besluit nemen.


Femke van Ooijen is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied vastgoed.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amsterdam: gemeente compenseert overlast Noord Zuidlijn

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief