icon

Amsterdam: ontwerp bestemmingsplan Vondelpark

Het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel Amsterdam Oud Zuid heeft bekendgemaakt dat het een ontwerp bestemmingsplan Vondelpark heeft opgesteld. Het bestemmingsplan Vondelpark zal betrekking hebben op, de naam zegt het al, het Vondelpark, voor zover dat binnen de grens van het stadsdeel ligt.
Gedurende de periode vanaf 25 augustus 2004 tot en met 22 september 2004 ligt het bestemmingsplan voor een ieder ter inzage en bestaat de mogelijkheid een zienswijze in te dienen.


Femke van Ooijen is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied bestuursrecht.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amsterdam: ontwerp bestemmingsplan Vondelpark

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief