icon

Amsterdam: Voorbereiding bestemmingsplan Hoofddorpplein- en Schinkelbuurt

Het stadsdeel Amsterdam Oud-Zuid is voornemens een bestemmingsplan op te stellen voor de Hoofddorpplein- en Schinkelbuurt. Dit bestemmingsplan gaat de verschillende bestaande bestemmingsplannen vervangen. Binnenkort wordt een voorontwerp ter inzage gelegd en bestaat er gelegenheid om een inspraakreactie in te dienen.


Femke van Ooijen is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied omgevingsrecht.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amsterdam: Voorbereiding bestemmingsplan Hoofddorpplein- en Schinkelbuurt

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief