icon

Amsterdam: Noordelijk Citroëngebouw gemeentelijk monument

Het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel Oud-Zuid heeft onlangs besloten het noordelijk Citroëngebouw (1959) op de gemeentelijke monumentenlijst te plaatsen. Dit gebouw, dat is gelegen naast het Olympisch Stadion, is evenals vele andere gebouwen in de directe omgeving ontworpen door de architect Jan Wils (1891-1972).


Femke van Ooijen is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied vastgoed.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amsterdam: Noordelijk Citroëngebouw gemeentelijk monument

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief